Bun venit pe site-ul Comisiei de Clasificare a Carcaselor ! Cauta in

CURS DE REINSTRUIRE PENTRU REACTIVARE ÎN SISTEMUL NATIONAL DE CLASIFICARE A CARCASELOR - SPECIA PORCINE

 

Se organizeaza pentru clasificatorii care detin atestat de  clasificator carcase specia porcine care nu mai sunt activi în sistem de mai mult de 3 ani si doresc sa solicite o noua autorizatie de clasificare.

Scopul cursului este sa asigure pentru clasificatorii carcase de porcine care solicita o reactivare in sistemul national de clasificare a carcaselor, o actualizare a cunostintelor teoretice referitoare la normele tehnice de clasificare a carcaselor si la legislatia din domeniul clasificarii carcaselor, o recunoastere a abilitatilor practice pentru clasificarea carcaselor de porcine, precum si o evaluare practica a cunostintelor de operare pe calculator a aplicatiei software a CCC folosita pentru intocmirea rapoartelor de clasificare si raportarea datelor prin intermediul sistemului informatic.

Pregatirea practica a solicitantului se va realiza in abatorul in care acesta va urma sa isi desfasoare activitatea. Evaluarea practica a abilitatii de clasificare a carcaselor de porcine se realizeaza de un reprezentant al Inspectiei clasificare carcase zonale si de un reprezentant al Comisiei de clasificare a carcaselor.

Taxa de participare este de 200 lei (fara TVA, nu se plateste TVA) si se achita in contul Comisiei de Clasificare a Carcaselor (datele sunt in subsolul formularului de participare). .

Cazarea, transportul si masa sunt in sarcina fiecarui cursant.

Pentru inscrierea la curs se transmit prin e-mail, la CCC, urmatoarele documente scanate intr-un singur fisier tip pdf, in ordinea enumerata:

- formular de participare completat;

- cerere de inscriere;

-  copie act de identitate;

 - copie atestat de clasificator carcase specia porcine;

 - dovada achitarii contravalorii tarifului de participare la curs.DESCARCA FORMULAR DE INSCRIERE
Home page:: Membrii CCC:: Legislatie:: Clasificatori:: Agentii:: Inspectori:: Noutati:: Linkuri utile:: Contact:: Rss:: Feedburner All Rights Reserved
Programare web: Filip Net