Bun venit pe site-ul Comisiei de Clasificare a Carcaselor ! Cauta in

CURSURI REINSRUIRE CLASIFICATORI CARCASE PORCINE
 

Comisia de Clasificare a Carcaselor de porcine, bovine şi ovine (CCC) organizează cursuri de reinstruire pentru clasificatorii de carcase de porcine.
Cursul se ţine pentru minim 10 persoane (nu mai mult de 12 persoane), care vor face un stagiu de pregătire (teoretică şi practică) de 2 zile cu reprezentantul CCC şi cu doi reprezentanţi ai corpului de inspecţie.
Comisia pentru evaluarea finală va fi compusă din: reprezentantul CCC, şi doi reprezentanţi ai corpului de inspecţie.
Evaluarea finală cuprinde o parte teoretică şi o parte practică. Examinarea teoretică este sub forma unui test scris. Examinarea practică constă într-un exerciţiu de clasificare a 30 carcase porcine prin cele două metode autorizate în România ( ZP şi sondă optică) şi în verificarea modului de utilizare a aplicaţiei informatice a CCC pentru clasificarea carcaselor de porcine.
Taxa de participare este de 150 lei (fără TVA, nu se plăteşte TVA) şi se achită în contul Comisiei de Clasificare a Carcaselor (datele sunt în formularul de înscriere).
Cazarea, transportul şi masa sunt în sarcina fiecărui cursant.
Pentru înscrierea la curs se expediază următoarele acte prin fax la CCC:
    - formular de înscriere completat
    - copie act identitate
    - date pentru facturare
    - ordin de plată vizat de bancă.

 

Comisia de Clasificare a carcaselor de porcine, bovine și ovine colectează și prelucrează date cu caracter personal în vederea eliberării atestatului de clasificator carcase.
 DESCARCA FORMULAR DE INSCRIERE
Home page:: Membrii CCC:: Legislatie:: Clasificatori:: Agentii:: Inspectori:: Noutati:: Linkuri utile:: Contact:: Rss:: Feedburner All Rights Reserved
Programare web: Filip Net