Bun venit pe site-ul Comisiei de Clasificare a Carcaselor ! Cauta in

CURSURI CLASIFICATORI CARCASE DE PORCINE
 

 

Comisia de Clasificare a Carcaselor de porcine, bovine şi ovine (CCC) este autorizată de către Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor (Autorizaţia seria B nr. 0007267/12.12.2013) să organizeze programe de specializare pentru ocupaţia Clasificator carcase cod COR 213235 cu nr. de ordine în Registrul naţional al furnizorilor de formare profesională a adulţilor 40/15248/12.12.2013.

Cursul este împărţit în trei module corespunzătoare clasificării carcaselor de porcine, bovine şi ovine şi în urma absolvirii unuia dintre module se atribuie Certificat de absolvire şi Atestat de clasificator pentru carcasele din specia corespunzătoare modulului absolvit.

Durata cursului de clasificatori carcase de porcine este de cinci zile la care se adaugă o zi, evaluarea finală (luni –sâmbătă).

Cursul se ţine cu 5-13 participanţi, care vor fi instruiţi teoretic (8 ore) şi practic (32 ore) de către formatorii CCC. În această perioadă se vor pregăti din punct de vedere teoretic după un manual distribuit de CCC.

Comisia pentru evaluarea finală va fi compusă din: 3 membri şi este numită prin Decizia Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor a Municipiului Bucureşti.

Evaluarea finală cuprinde o parte teoretică şi o parte practică. Examinarea teoretică constă într-un test grilă cu 30 de întrebări. Examinarea practică este un exerciţiu de clasificare de carcase de porcine prin cele două metode autorizate în România , ZP (5 carcase) şi sondă optică(10-30 carcase), şi în verificarea modului de utilizare a aplicaţiei informatice a CCC pentru clasificarea carcaselor de porcine.

Taxa de participare este de 1200lei (fără TVA, nu se plăteşte TVA) şi se achită în contul Comisiei de Clasificare a Carcaselor (datele sunt în formularul de înscriere). .

Cazarea, transportul şi masa sunt în sarcina fiecărui cursant.

Pentru înscrierea la curs se expediază următoarele documente prin e-mail scanate sau prin fax la CCC:

· formular de înscriere completat

·  copie act identitate

· copie Certificat de naştere

· copii acte studii (minimum diploma de bacalaureat sau adeverinţă absolvire liceu)

· adeverinţă de la medicul de familie cu menţiunea “Clinic sănătos. Apt pentru a urma cursul de clasificator carcase.”

· date pentru facturare

· copie a dovezii de plată a taxei de participare la curs.

Viitorii cursanţi trebuie să dețină cunoștințe de bază operare calculator (lucrul cu dosare/foldere şi fişiere; Microsoft Excel; Internet Explorer sau alt browser).

 

Comisia de Clasificare a carcaselor de porcine, bovine și ovine colectează și prelucrează date cu caracter personal în vederea eliberării atestatului de clasificator carcase.

Home page:: Membrii CCC:: Legislatie:: Clasificatori:: Agentii:: Inspectori:: Noutati:: Linkuri utile:: Contact:: Rss:: Feedburner All Rights Reserved
Programare web: Filip Net